Децата на "Видабаскет" получиха подаръци от бивши баскетболисти на клуба

Децата на "Видабаскет" получиха подаръци от бивши баскетболисти на клуба Над 50 баскетболисти, преминали през видинската баскетболна школа, зарадваха децата на „Видабаскет“ със спортни уреди, пособия и лакомства. Инициативата е осъществена само за няколко дни преди празниците, съобщиха от клуба. Благодарение на дарението, всички децата вече ще тренират с нови баскетболни топки, тренировъчни потници и пособия за обща физическа тренировка. Треньорите също получиха маркови маратонки, анцузи, както и професионални баскетболни дъски за водене на мачове.
Подаръците бяха връчени в спортна зала „Фестивална“ на една от поредните тренировки преди празниците.
Бивши видински баскетболисти не един път са помагали през последните трудни години за издръжка на отборите на „Видабаскет“, коментираха от клуба. Покривали са депозита в Българска федерация по баскетбол за участие на мъжкия отбор в шампионата, обезпечавали са разходите за пътувания и домакински срещи.
Това лято от Англия са получени топки за децата от най-малката възрастова група- до 10 години. Преди началото на сезона са дарени и нови рингове, който в зимната пауза ще бъдат монтирани в спортната зала.
29.12.2017, 15:13 часа
508 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha