Рита Ора отбеляза новата година като се разсъблече напълно гола /снимки/

Рита Ора отбеляза новата година като се разсъблече напълно гола /снимки/ Рита Ора посрещна 2018 година по доста откровен начин като свали дрехите си и се снима в предизвикателна поза, която фокусира веднага вниманието на всички нейни последователи в Инстаграм.
Певицата е напълно гола на снимката като единствено на краката си има обувки с високи токчета и накити. На черно бялата фотография, снимана от фотографа Деймън Бейкър, звездата лежи отпусната по корем в съблазнителна поза. Певицата е отпуснала глава върху едната си ръка като пръстите й минават през косата й, а в същото време много предизвикателно е повдигнала сексапилното си дупе във въздуха. Рита Ора е написала към снимката, че се радва да посрещне новата 2018 година.
Певицата публикува също така и снимки от новогодишния си купон в курорта Аспен. Тази гореща снимка идва само няколко дни след като отбеляза близкия край на старата 2017 година с други горещи снимки на които се показа топлес и отново акцентира върху сластния си задник./БЛИЦ
02.01.2018, 11:00 часа
1971 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha