Сензационна версия: Росен Ангелов май е бил информатор на службите

Сензационна версия: Росен Ангелов май е бил информатор на службите Една от версиите на разследващите е, че Росен Ангелов е бил информатор на ДАНС и полицията и това е била основната причина да остане на свобода, вместо да излежава 8-годишната си присъда за педофилия, пише "Труд".
Росен Ангелов, който бе издирван за шесторното убийство в Нови Искър, бе открит мъртъв днес следобед в постройка край село Луково. Той се е гръмнал в слепоочието с малокалибрен пистолет “Берета” със заглушител. Трупът на т.нар. "Горски човек" е бил само на 500 метра от вилата, която е обитавал, преди да го подгони полицията. Възможно е да е сложил край на живота си още в четвъртък, когато жандармерия и барети блокираха Луково.
“Районът беше разпределен на квадранти, за да не се пропусне къща. Методично претърсването трае вече трети ден. Около 14 ч. днес в една от стаите е намерено тялото на мъж, който по възраст и описание отговаря на издирваното лице”, каза главният секретар на МВР Младен Маринов. По думите му тялото не е открито във вила, а в отдавна изоставена постройка в планината. Той бе категоричен, че часът за смъртта може да се даде само след аутопсията.
07.01.2018, 22:04 часа
10015 1
Коментари

Т

07.01.2018, 22:37 часа
Те ДНК експертиза направиха за 1 ден, а сега не могат да кажат от кога е самоубит
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha