Тревога във Враца! Откриха болен от хепатит работник в колбасарска фирма, правят се масови здравни прегледи на колегите му

Тревога във Враца! Откриха болен от хепатит работник в колбасарска фирма, правят се масови здравни прегледи на колегите му Открит е болен от хепатит А човек, който работи във врачанска колбасарска фирма, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Тревожната здравна информация бе потвърдена неофициално от РЗИ, като бе казано само, че инспекторите са на крак и се работи усилено по ограничаването на опасната заразна болест. Медията ни знае името на предприятието, но засега ще го запази в тайна, за да не компрометира бизнеса му.
На този етап е ясно, че болният мъж е имал контакт с около 60 човека във фирмата. Спешно са изискани данните на всички негови колеги, които са имали допир с работника и вече е наредено на личните им лекари да ги извикат на спешни прегледи. Инспектори от РЗИ са посетили предприятието и са съобщили на целия персонал, че сред тях е имало заразно болен служител. Мъжът вече е поставен под карантина.
В града има още един болен човек със съмнения за хепатит, но при него все още се очакват окончателните изследвания от кой тип е.
16.01.2018, 14:02 часа
8519 5
Коментари

health

16.01.2018, 16:31 часа
доктор ох боли важното е че родната полиция ни пази с нови 100 милиона толкова колкото са нужни за спасението на всички болници впрочем

blabla

16.01.2018, 16:13 часа
а така, изчакайте няколко дена да изядем заразените салами и тогава кажете кои са печелившите!!!

Баце

16.01.2018, 14:18 часа
"На този етап е ясно, че болният мъж е имал контакт с около 60 човека във фирмата." Е вече не е нужно да казвате името на фирмата. Всеки, който не е в 80% ще се сети сам. Благодаря Ви за навреме поднесената информация.

Д-р Ох Боли

16.01.2018, 14:16 часа
И ако плъзне заразата из града къде ще се лекуват хората като болницата е фалирала?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha