"Златната рибка" на Италия отново лъсна гола /снимки/

"Златната рибка" на Италия отново лъсна гола /снимки/ Италианската плувкиня Федерика Пелегрини показа сексапил в социалната мрежа "Инстаграм". Снимките на 29-годишната хубавица по еротично бельо подхраниха любопитството на последователите й.
Пелегрини е считана за една от най-сексапилните спортистки на своето време. Италианката е олимпийска, световна и европейска шампионка в плуването. За Федерика няма никакви задръжки - да показва тялото си, да прави секс с мъжката част от съотборниците си и дори да атакува гаджетата на конкурентките.
"Никога не съм се имала за сексикона. Женствеността е приоритет. Аз гледам на себе си като на жена, не само като на спортист", каза преди време "златна рибка".
Още на 16 години красавицата спечели сребро на Олимпиадата в Атина през 2004 година. Най-голямата конкурентка тогава бе французойката Лор Манаду.
Какъв е най-бързият начин да прекършиш съперника? Федерика кани на среща гаджето на Лор - плувеца Лука Марин, двукратен световен шампион. И го вкара в леглото си, въпреки че вече беше повече от близка с бившия треньор на французойките Филип Лукас. В журналистическите среди вече има слава на мъжемелачка. А неофициални информации сочат, че не отказвала и на хора от медиите.
19.01.2018, 12:00 часа
2404 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha