Без бельо - секси и полезно! Ето 4 причини да не носите бельо постоянно

Без бельо - секси и полезно! Ето 4 причини да не носите бельо постоянно Бельото може да е неблагоприятно за здравето, ако е прекалено стегнато и от изкуствени материи - то блокира кръвоносната система, а това потиска сексуалното ви здраве и репродуктивността. Без бельо може да си позволите да останете у дома, както и да спите нощем. Така кожата ви ще диша, което ще я направи по-здрава и чиста. Едно от предимствата на липсата на бельо е, че така се намалява рискът от зачервявания, дразнения, сърбежи и инфекции в областта на гениталиите. При мъжете липсата на слипове също има здравословна полза. Непрекъснатото носене на тесни слипове повишава температурата в областта на тестисите, което може да се отрази зле на качеството на спермата. Ето още 4 причини да не носите бельо постоянно:

1. Удобството
Да захвърлите бельото може да е страшно комфортно и отпускащо. Особено след цял работен ден.

2. Здравето
Гинеколози препоръчват при хемороиди, или други здравословни проблеми, които причиняват дискомфорт в гениталната област, да се спи без бельо.

3. Естетиката
Облеклото не се загрозява от личащото под него бельо, пише beu.bg. Често в медиите се появяват кадри с холивудски знаменитости, които не носят бельо. И това вероятно е с цел облеклото да стои в хубави линии и зашеметяващо върху гола кожа.

4. Сексапил
Няма как да не се почувствате по-секси, ако не носите бельо. Както разбира се и красивото бельо, и липсата му е доста секси. Още един начин да се почувствате привлекателни и дръзки.
Ако имате нужда от помощ за разпалването на страстта, опитайте това.                                                
19.01.2018, 15:22 часа
2715 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha