Ти да видиш! Мегз размисли, слага силикон /снимка/

Ти да видиш! Мегз размисли, слага силикон /снимка/ Операцията, за която Мегз вчера легна в болница не е заради нещо свързано със здравето й. Оказа се, че тя си е сложила силикон в гърдите, пише днес "Телеграф".
Припомняме, че скандалната дизайнерка пусна клип, с който шокира голяма част от феновете си, че й предстои операция. Веднага заваляха предположения за операцията - като едни бяха неизлечима болест, а другите смятаха, че се е повредила от инцидент предния ден.
Истината обаче се оказа доста по-различна, а именно, че най-накрая и Мегз ще се сдобие със силиконови бомби. Това личи и от кадъра, който е пуснала от болницата в социалната мрежа Instagram. 
Ако внимателно се загледаме в снимката, под пижамата на Каканашева се виждат следи от маркер, които са типични за слагането на силикон. Не става ясно къде се е оперирала устатата дизайнерка, но и тя вече е с едни гърди около килограм напред. Във "ВИП брадър" тя отрече, че иска да слага силикон, но явно месеци по-късно е решила да влезе в образа на типична секси съблазнителка.
19.01.2018, 16:57 часа
2616 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha