Вижте най-невероятните секс рекорди

Вижте най-невероятните секс рекорди На света са познати всякакви чудати рекорди - от този за най-бързо написан есемес, през регистрирането на най-дългата котка в света, до шантавото надяждане с хотдог. Стане ли дума за секс обаче, някои от рекордите са направо потресаващи. Вижте тези и още невероятни факти:

Най-продължителната женска мастурбация – 7 часа и 6 минути
Рекордьорката се казва Кити Кет и през 2008 г. е прекарала цели 7 часа и 6 минути в компанията на вибратори и други секс играчки.

Най–продължителна ерекция - 13 часа
Американецът Стивън Джоунс е поддържал ерекция цели 13 часа. Като имайте предвид, че човекът съвсем не е бил първа младост. Средната продължителност на ерекцията при мъже над 60 години е 7 минути.

Най-обемиста вагина
Името й не е ясно, но рекордът й е забележителен. Жената побира 220 монети от по 1 евро във вагината си. Експериментът е направен след въвеждането на европейската валута.

Най-млада майка - на 5 години и половина
Победителката в тази категория е перуанка и се казва Лина Медина Момичето е родило първата си рожба, когато е било на 5 години, 6 месеца и 21 дни.

Най-издръжлив пенис
Средната дължина на пениса при азиатците е 14см. Но кой да предположи, че японецът Мо Ка Уанг може да повдигне 380-килограмова тежест, закачена на половия му орган.

Най-често изпитвани оргазми
Анонимен американец изпитвал средно по 33 оргазма на седмица в продължение на 30 години.

Най-известен девственик
Германският философ Емануел Кант умира девствен на 80-годишна възраст. Друг известен девственик е Исак Нютон.

Най-възрастен порно актьор
Пенсионерът Шигео Токуда, роден през 1934г., е истински ветеран в порно индустрията. Зад гърба си той има над 250 филма, а за „бройката“ не искаме и да питаме. Всъщност дори той самият не я помни.
24.01.2018, 10:00 часа
2025 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha