Кметът на Борован с благодарствено писмо към директора на АЕЦ "Козлодуй" Иван Андреев

Кметът на Борован с благодарствено писмо към директора на АЕЦ "Козлодуй" Иван Андреев
Кметът на Борован Десислава Тодорова изпрати благодарствено писмо до изпълнителния директор на АЕЦ „Козлодуй“ Иван Андреев. Тя благодари за дарението, направено на два центъра за настаняване на деца на територията на общината. 
Ето и пълния текст:
 
Благодарствено  писмо
 
От кмета на община Борован
Инж. Десислава Тодорова
 
До изпълнителния директор
На АЕЦ „Козлодуй“ ЕАД
Иван Андреев
 
Уважаеми г-н Андреев,  
За поредна  година,  искам  да изкажа  благодарност от свое име, от името на персонала и най – вече от името на децата и младежите  лишени от родителски грижи, настанени в  Центрове за настаняване от семеен тип I  и II в село Борован  за предоставеното дарение в размер на 8 /осем/ тона дизелово гориво за нуждите на двата центъра  за отопление за 2018 година.
Благодарим, че във време, в което община Борован се намира в затруднено икономическо състояние, Вие за поредна година се отзовавате на нашия апел за помощ и не оставате безразличен към злочестата съдба на тези деца.
Благодарение на вашето милосърдие към децата и младежите в ЦНСТ – I и ЦНСТ – II, домът е превърнат в топло и уютно място за живеене.
За всичко направено от вас до момента за децата от ЦНСТ и за всичко онова, което предстои да направите,  изказвам  своята огромна човешка благодарност.  
24.01.2018, 15:01 часа
2106 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha