Страшна отрова избива кучетата за 15 минути

Страшна отрова избива кучетата за 15 минути Собствениците на домашни кучета в бургаския кв.Сарафово вече не извеждат любимците си на разходка, заради масов убиец, който броди в района, ограден от следните улици: „Брацигово” – „Черно море” – „Твърдица” – „Ангел Димитров”, съобщи Флагман.бг.
Жителите на квартала са настръхнали срещу психопата, който ползва изключитено силна отрова. Хората се притесняват и заради малките си деца. Убиецът подхвърля лакомство, напоено с отровата, което е еднакво съблазнително за котета и кучета.
Последната жертва на екзекутора е 1-годишния лабрадор Анджела на бизнесмена Руси Крумов. Кучето е било здраво, ваксинирано, с паспорт.
„На 20 януари, събота, около 18,30 часа разхождах Анджела близо до дома ми – по ул.”Рибарска”. Кучето попадна на нещо като топка месо върху тротоара. Докато го дръпна, то вече бе сдъвкало храната и я бе погълнало. Извървяхме не повече от 30 м, след което напълно здравото ми куче се свлече в гърчове на земята. Грабнах го, качих го в колата и поех към Бургас, за да търся дежурен ветеринарен лекар. По пътя – след не повече от 15 минути Анджи почина в ръцете ми”, разказа Крумов пред репортер на Флагман. Той обърнал колата и се върнал обратно в квартала, но преди да каже на двете си малки деца, че Анджи вече я няма, решил да информира местния ветеринарен лекар д-р Радостин Райков.
„Лекарят видя тялото и категорично заяви, че това е поредният трагичен инцидент с куче или котка от района между квадрата, който описват улиците „Брацигово”-„Черно море”-„Твърдица”-„Ангел Димитров”. В този район живее масовият убиец. Идвам във Флагман, за да предупредя, че съседите ми вече не извеждат лъбимците си навън. На приятеля ми Наско бе убито далеч по-едро куче на разходка по същия начин – каракачанската му овчарка умря за 15 минути”, каза г-н Крумов.
Пинчерът Блек е също жертва на извратения тип.
Флагман е свърза с д-р Райков, който ни показа две котета – едното е починало от отровата, но другото е било спасено от него, защото по една случайност е бил в непосредствена близост до поразеното животно. Реагирал е светкавично.
„Виждал съм животни, които умират след консумация на храна с антифриз. Симптомите са различни. Антифризът убива котка за три дни, куче – за четири-пет. Тук говоря за много силна отрова, която убива мълниеносно”, каза д-р Райков.
24.01.2018, 16:50 часа
2262 3
Коментари

Мало

14.03.2018, 11:06 часа
Кое е по-ефективно от антифриза? Има около мен 8-10 песа, но неискаха хляб с антифриз. Дайте акъл? с кво да ги изтрова за една нощ?

не оцеляха

25.01.2018, 09:58 часа
Когато махнете бездомните кучета,когато се научите да се съобразявате с останалите,няма да има инциденти.Улиците са пълни с фекалии,нощем улиците са огласяни от вашите животни.Забележка не може никой да ви направи,защото са защитени.

а

24.01.2018, 20:42 часа
Един от начините да се оттървем от песовете по улиците!Независимо дали са домашни или бездомни.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha