Врачанка и монтанчанин са най-добрите спортисти на ЦСКА, Кубрат Пулев им връчи наградите

Врачанка и монтанчанин са най-добрите спортисти на ЦСКА, Кубрат Пулев им връчи наградите Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев, който е възпитаник на ЦСКА, беше специален гост на церемонията по награждаването на най-добрите спортисти за 2017 година на Обединени спортни клубове ЦСКА. Той връчи наградите за номер 1 при мъжете и жените съответно на джудиста Ивайло Иванов от Монтана и състезателката по спортна гимнастика Грета Банишка от Враца. Иванов спечели приза за втора поредна година.
На церемонията в Централния военен клуб присъстваха настоящи състезатели и легенди от всички спортове на ЦСКА.
Кубрат Пулев и легендарният борец Боян Радев получиха специални награди за принос в развитието и полуляризирането на спорта в ЦСКА.
По време на празненството част от спортистите на ЦСКА показаха, че имат различни таланти. Трима състезатели по водна топка впечатлиха с музикалните си умения - Александър Томов свири на китара, а София Томова и Йоанна Йорданова изпяха един от световните поп хитове. Грациите на Биляна Проданова и Светослава Калоянова изиграха едно от съчетанията си и бяха бурно аплодирани от публиката, а Никол Антова блесна и с индивидуално изпълнение. Представители на клубовете по футбол, волейбол, хокей, борба и бокс изнесоха демонстрация пред зрителите в Централния военен клуб.
31.01.2018, 15:07 часа
1888 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha