Напрежение в БСП заради преведени 100 бона на „Епицентър“ на Валерия Велева

Напрежение в БСП заради преведени 100 бона на „Епицентър“ на Валерия Велева От няколко дни на „Позитано“ 20 в столицата е запален фитилът на нова бомба, която е възможно в скоро време да експлодира, научи информационна агенция BulNews.bg. Опозицията е скочила на председателя на БСП Корнелия Нинова заради пълзящата в кулоарите на столетницата информация, че са преведи 100 000 лв. на сайта „Епицентър“ на Валерия Велева. Някои от недоволните дори твърдят, че сумата е 120 000 лв., тъй като всъщност партията се договорила да плаща по 10 000 лв. месечно срещу подкрепа от медията.
На този етап Корнелия Нинова отричала за подобен превод, но ясно дала да се разбере, че може да харчи по своя преценка парите от партийната субсидия. Опозицията обаче не е съгласна с това, особено да се плащат такива крупни суми на медии, които не са сред най-четените и влиятелни в България.
Платени или не, сайтът „Епицентър“ е от тези портали, които горещо защитават Корнелия Нинова и не й позволяват да падне от коня. Цитирана сума е доста сериозен допинг дори за национална медия и не е изключено подобен превод към Валерия Велева да развали отношенията на БСП с част от българските медии или сериозно да повиши апетита на основните политически играчи.
06.02.2018, 14:21 часа
8309 2
Коментари

besnija

25.04.2018, 14:16 часа
Избийте се деба вашта мама мръсна,долна ,крадлива и лъжлива комунистическа!!!Последния я жив ше го закопам!!!

Доган

08.02.2018, 01:45 часа
След като на Позитано са стигнали до Мадам В, не са зле, а много зле!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha