Софи Маринова: Размерът има значение, трябва да е по-голям и по-тежък

Софи Маринова: Размерът има значение, трябва да е по-голям и по-тежък Забавната Софи Маринова говори открито за размера на мъжкото достойнство. Без излишна скромност тя признава, че с приятелки често си говорят на тази тема и стигнали до заключението, че колкото е по-голям, толкова по-добре, пише "Шоу".
Преди време в интервю за изданието тя сподели, че нейният приятел Тодор Давидов – Гринго е с дълга палка, която я задоволява. "Трябва да е по-голям, по-тежък", смее се Софка, обяснявайки своите предпочитания, що се касае до размера в гащите на мъжа. За Гринго ромският славей казва: "Човекът е два метра и зодия Лъв – другото го оставям на вас, мислете си каквото щете".
Маринова е получила няколко предложения от попове от църквата за дуети. "Това ще е интересен проект, току виж съм направила духовна песен", скандализира с признание етрополската звезда.
След няколко седмици Софка ще бъде един от участниците в култовото шоу "Като две капки вода".
15.02.2018, 09:00 часа
2641 1
Коментари

Те така те

15.02.2018, 09:19 часа
Лакомия. На жена никога не й стига. НО: Спорят две "лакомнички", кое е по-добре да е по-малък и по-дебел или дълъг пък тънък, ама няма изгледи да се разберат. Тогава до тях идва една по-възрастна кака и експертно се изказва: "Важното е да е твърд"
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha