Разкош! Емили Ратайковски се чувства най-добре, когато е гола

Разкош! Емили Ратайковски се чувства най-добре, когато е гола Когато става дума за Емили Ратайковски, може да кажем много неща. Но защо да го правим, когато тя самата разкрива всичко. Е, не чак всичко, разбира се, и, не, не говорим единствено за извивките на тялото ѝ. 
Но Емили обича тялото си и това ясно личи по снимките, които качва в социалните мрежи. Интересни неща за себе си тя сподели, като, естествено, отново бе оскъдно облечена. Този път не за да промотира собствената си серия бански костюми, а за кампанията на DKNY. 
Тя засне предизвикателна фотосесия за базирания в Ню Йорк моден бранд, в която за пореден път показа най-доброто от себе си.  В специално заснето за кампанията видео, Емили Ратайковски разкрива и някои любопитни неща около себе си. 26-годишната моделка обича да следва собствените си правила и смята, че всички сме по-способни, отколкото предполагаме. 
Тя е и романтична, но и уязвима, а най-комфортно се чувства, когато е гола и у дома. Да, и ние това бихме отговорили, ако бяхме на нейно място.  
16.02.2018, 11:00 часа
2789 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha