Ето зодиите, които флиртуват без срам и смело търсят нови запознанства

Ето зодиите, които флиртуват без срам и смело търсят нови запознанства Има хора, които никога не биха взели инициативата в свои ръце и предприели първата крачка към запознанство. Те не умеят да предразполагат другите и все се чудят какво и как да кажат, а докато го правят - моментът просто си е отишъл. Но има и други - такива, които не се притесняват да заговорят непознат, харизматични са и умеят да правят добро впечатление. Вижте кои са те според зодията:

1. Овен
Царят на флирта! И жените и мъжете са ловци и не само че не се притесняват да се представят на някой симпатичен непознат, но дори това им харесва. Овните винаги знаят какво искат и обикновено го получават, защото не се спират пред нищо, а силният чар на Марс може да омае и най-недостъпните избраници. Понякога огненият знак става толкова агресивен, целеустремен и нападателен в свалките, че може да възмути някоя Дева или да уплаши Стрелец. Овните изобщо не знаят какво е срам.

2. Лъв
Лъвовете умеят да се представят чудесно при първа среща. Не че са лоши попринцип, но в началото успяват да скрият своите недостатъци така съвършено, че партньорът започва да се чуди откъде е извадил такъв късмет. Огнените царе също се увличат много силно в началото и тъй като са доста влюбчиви, никак не е трудно да очароват своя избраник с любовни думи, жестове и комплименти. Лъвовете не могат да си позволят да пропуснат своя шанс и никога не се отказват от нови завоевания.

3. Скорпион
Скорпионите също са много страстен знак и когато срещнат някой, който силно ги привлича, те искат да го имат веднага. Трудно бихте устояли на погледите, които един Скорпион хвърля, когато е привлечен, а силното му излъчване и магнетичност действа много обезоръжаващо на неговия избраник. Водният знак никак не е срамежлив, но за разлика от Овена може да почака, защото за него любовните игри са цяло забавление. Колкото и да държи на партньора си, Скорпионът в миг го забравя, когато види нещо предизвикателно и се втурва след него.
16.02.2018, 16:30 часа
2226 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha