Ето какво ще е времето днес

Ето какво ще е времето днес Днес на много места в равнините ще има мъгла или ниска облачност, а над планинските райони ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°. Вечерта от запад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява.
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - слабо ще се понижи. По Черноморието преди обяд ще има мъгла или ниска облачност, а след обяд ще настъпва подобрение на видимостта и разкъсване на облачността. Ще духа слаб вятър от североизток. Максимални температури на въздуха: 8°-10°. Температурата на морската вода е 5-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде предимно слънчево. Вечерта от запад ще започне заоблачаване. Ще духа слаб, по билата умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.
В неделя по-късно през деня от север ще започнат превалявания, предимно от дъжд, в планините и планинските райони - от сняг. На повече места ще са преваляванията в Северна България, докато в Южна ще са само на отделни места, а и температурите в Югозападна България ще достигнат 12°-13°, в останалата част от страната максимални - между 5° и 10°. През нощта срещу понеделник от северозапад ще проникне малко по-студен въздух.
17.02.2018, 08:00 часа
415 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha