Мъж изгоря жив в автомобил на пътя

Мъж изгоря жив в автомобил на пътя
Шофьор е изгораля жив по време на инцидент с кола в неделя по пътя Правенци - Велино в Шуменско. Новината потвърди кметът на село Правенци Юсеин Мехмед, който подал и сигнала на тел. 112. Загиналият е 59-годишният жител на Велино П. В., научи "Монитор".
Произшествието е станало между 10.30 и 10.50 близо до границата на землищата на двете села. "Отидох в края на селото да си видя нивата и гледам на около километър разстояние - пламъци, не можеш да се доближиш, видях, че гори автомобил, обадих се веднага на 112, от другата страна откъм Велино  идваше автомобил, спря, дойдоха пожарна, линейка, полиция, но всичко свърши, автомобилът изгоря и с него и човекът, който е бил вътре", разказа кметът на Правенци Юсеин Мехмед.
От Правенци за Велино Петър пътувал с личния си "Опел Астра". Колата е на газ и вероятно се е запалила от късо съединение в електрическата инсталация.  Според кмета на Велино Димитър Димитров, който също е на мястото на инцидента газовата бутилка не е гръмнала, предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието и да бъде установена причината за пожара.
 
18.02.2018, 14:15 часа
825 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha