U17 и U15 на "Ботев" /Враца/ записаха победа и загуба срещу "Септември" в София

U17 и U15 на "Ботев" /Враца/ записаха победа и загуба срещу "Септември" в София U15 и U17 на "Ботев" /Враца/ премериха сили на с връстниците си "Септември" /София/ днес.
U15 на врачани претърпя тежка загуба с 0:5 от домакините. Мачът започна с положения пред двете врати, но софиянци лишиха двубоя от интрига за десетина минути в средата на полувремето с 3 бързи гола, третият от които беше автогол на Теодор Димитров. В края на полувремето нова грешка в защитата доведе до 4:0. През втората част домакините смениха целия си отбор и играта се водеше предимно в центъра. След разбъркване в пеналта на гостите падна и последният гол за заключителното 5:0.
При U17 "Ботев" се наложи с 3:0 над столичани. Двубоят бе равностоен до 30-та мин., но гостите поведоха с попадение на Иван Велчев, а след чудесна контраатака през центъра на защитата се стигна до 2:0 с точен шут на Ангел Дойчинов. Постепенно тимът на Любен Любенов взе инициативата, като в края на полувремето бе отменен гол на врачани заради нарушение. След почивката Валентин Георгиев-Джони вкара за крайното 3:0 с добавка.
18.02.2018, 18:03 часа
1461 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha