Огнен ад! Две сгради, животни и кола изгоряха след умишлен палеж

Огнен ад! Две сгради, животни и кола изгоряха след умишлен палеж 35-годишен видинчанин е заподозрян в извършването на палеж, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Видин.
Огненият ад се разгорял към 20 часа на 17 февруари. Пламналя постройка в частен имот на улица „Редута“. Местен жител видял огнените езици и незабавно подал сигнал на телефон 112. Пламъците обаче бързо се разраснали и обхванали още имущество.
Екипи на пожарната и полицията се отзовали на местопроизшествието и започнали да гасят пламъците. Докато успели да потушат стихията обаче били нанесени огромни щети. Изгорели две стопански постройки, домашни животни и птици, които били отглеждани там, фуражомелка и предната част от лек автомобил. Точният размер на нанесените щети е в процес на установяване.
Палежът е умишлен, сочат първоначалните данни от разследването. 35-годишният мъж е задържан за престъпното деяние, назначени са експертизи, които да докажат вината му. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
19.02.2018, 11:05 часа
7071 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha