Това е любимата поза на мъжете по време на секс! Знаете ли защо?

Това е любимата поза на мъжете по време на секс! Знаете ли защо? Различните секс пози и изпробването им е много здравословно за сексуалния живот на двойките. Разбира се, всички имат любими „положения“, които винаги биха практикували без замисляне.При мъжете се откроява едно всеобщо предпочитание жената да е отгоре, но защо е това? Представяме ви 7 причини защо силните половинки обичат да бъдат отдолу.

1. Може просто да се отпусне и да се наслаждава 
Когато жената е отгоре, тя има много отговорна задача, което улеснява максимално мъжа. Това е чудесен начин да му доставите малко удоволствие и вие да заемете доминантната роля в сексуалните преживявания.

2. Може да получи пълна гледка без усилия 
Ако той е отгоре, ще му бъдат необходими малко усилия, за да получи пълна гледка над тялото ви. Разбира се, липсата на усилие със сигурност е предимство. Когато ти си отгоре, той може просто да легне и да ви гледа.

3. Може да се протегне до всяка част от тялото ви 
Задните ви части никога не са били по-достъпни по време на секс, когато вие сте отгоре. При мисионерската, това е най-трудното нещо, особено ако мъжът е фен на стегнатите ви задни части.

4. Ъгълът е съвсем различен 
Въпреки че може да не мислите за тези неща, всеки си има предпочитания за ъгъла, от който му се разкрива гледка. Когато вие сте отгоре, ъгълът е страхотен, особено ако сте седнали върху него.

5. Дръжте го здраво 
Ако той обича вие да бъдете доминантни, най-добрият начин е когато вие сте отгоре. Дръжте ръцете му здраво и го „приковете“ към леглото. Бъдете секси и смели.

6. Той може да определя позицията ви като ви повдига 
Ако той има мускули, може да ви хване за бедрата и да ви повдига според желанията му. На него му харесва, на вас ви харесва, всички са доволни.

7. Обръщането променя всичко 
Дори и в някакъв момент да решите да разнообразите, можете просто да се обърнете с гръб към него. Това ще е страхотно разнообразие без да загубите удоволствието от първата поза.
19.02.2018, 13:03 часа
2271 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha