Женско помагало! Ето за какво си мислят мъжете в леглото

Женско помагало! Ето за какво си мислят мъжете в леглото Ако си мислите, че господата са заети с мислене за леката разлика в големината на гърдите ви, докато ви любят, значи сте на много грешен път. Мъжете ни сканират нагло, докато ние се гърчим, захласнати я в реален, я във фалшив кеф. Докато ние се опитваме да им помпаме егото понякога, те са заети да забелязват ожуления ни лак на ноктите, загрубялата кожа на лактите, прорасналите ни косми около бикини зоната, неоскубаните вежди. В крайна сметка, дисектират всяко парче месо от нас и тайно ни вдигат оценки не само на физическата форма, но и на представянето ни в леглото.

Колко сме инициативни
Никой не обича да има дърво в леглото си, затова не се правете на талпи. Покажете някакво вълнение от акта на плътско споделяне. Вземете нещата в свои ръце. Шляпайте, хапете, любете.

Накъде ни шарят очите
Внимавайте в какво и как се взирате, докато правите секс. Мъжът наблюдава без никакъв астигматизъм всяко едно отклонение на погледа ви. Всичко, различно от вперен в него взор, ще ви донесе неприятности в рая. Господата се чувстват некомфортно, ако гледате непрекъснато към пениса им. В такива моменти решават, че имате някакви съмнения дали са му ясни задълженията на любовник. Ако непрекъснато наблюдавате своето тяло, това със сигурност няма да направи нещата по-приемливи. На кого му е притрябвал бесен нарцис за интимен партньор. Ако пък се взирате в тавата, какво друго би могъл да си помисли, освен че умирате от скука. Така че гледайте в очите на другарчето.

Как звучи придиханието ни
Не, не говоря за това дали мирише, да се надяваме, че нямате проблеми с устната кухина. Говоря за това как звучат вашите стонове и придихания. Ако го раздавате по-гърлено, то със сигурност това ще напрегне по още по-приятен начин гениталиите му. Но ако не ви идва от вътре, по-добре не се правете на племенница на Дарт Вейдър. Никой не иска да прави секс с бащата на Люк Скайуокър.
19.02.2018, 16:00 часа
1459 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha