88-годишен ветеран напердаши петима въоръжени бандити

88-годишен ветеран напердаши петима въоръжени бандити 88-годишен дядо ветеран надви банда от петима бандити с ножове и спаси млада жена в Лондон, пише в. „Дейли Мейл”, цитиран от вести.бг.
Джон Никсън се намесва, когато вижда как бандитите нападат дамата. Бившият ветеран от SAS („Специална въздушна служба”) каза, че тогава „инстинктите и обучението” му се „задействали”.
Бойният дядо включил уменията си по карате, ритайки един от престъпниците във врата, преди другите да избягат. Възрастният мъж получава рани от нож в главата и по ръцете.
„Първоначалната ми идея беше да отвлека вниманието им от момичето, което пищеше. Изкрещях им да я оставят, но те се обърнаха към мен, казвайки, че ще вземат парите ми, на което аз отвърнах, че това няма да се случи. Децата на тази възраст се пръскат от гордост и се надуват много, поради което не очакваха изненадата”, споделя Никсън в болницата.
88-годишният е участвал в разузнавателни мисии в страни като Египет, Корея и Германия. По време на Корейската война се сражава в елитна част като командос.
„Стрелян съм в крака и дори съм ухапван от змия, като отровата й беше в коляното ми в продължение на години. Бил съм близо до смъртта толкова много пъти, че подобна ситуация въобще не ме притеснява”, казва дядото-ветеран.
20.02.2018, 10:09 часа
861 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha