Програмният директор на BiT Сашо Диков напуска телевизията

Програмният директор на BiT Сашо Диков напуска телевизията Програмният директор на телевизия BiT Сашо Диков напуска медията. Вчера Диков е разговарял с управителя на дружеството, което е нов собственик на канала - Мирослав Янев, след което е взел решение да се оттегли от поста. Диков поясни, че е имал няколко срещи с Янев, на които очаквал да преговарят за бъдещето на канала. Срещите обаче не довели до резултат.
В началото на февруари телевизията бе прехвърлена от създателя й - живеещият в Чикаго бизнесмен Павел Вълнев, на компанията "Интерактив ТВ Системс". Като изпълнителен директор бе обявен продуцента Янев. Любопитното е, че детайли за сделката, както и официалната цена, на която е сключена, не са обявени.
Веднага след смяната на собствеността всички предавания по BiT бяха спрени, като само новинарските емисии продължават да се излъчват на живо. В разпространена до медиите позиция Янев обяви, че обещава да трансформира най-добрите предавания, за да станат конкурентни в дигитална среда и "ще ги надгради с нови и уникални елементи". Той уточни, че медията влиза в период на трасформация и преструктуриране, за да се подготви старта на новата програмна схема.
20.02.2018, 11:31 часа
1066 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha