Ето защо мъжете си умират за анален секс

Ето защо мъжете си умират за анален секс Според статистиките, 30% от хетеросексуалните мъже на възраст 20-60 г. са правили анален секс. А всички останали страшно много си мечтаят за него. От друга страна, 2 на всеки 5 жени смятат дори оралната любов за не особено приятна, камо ли да се съгласят на „извращение“ като аналния секс. Любимият им довод е „Това не е мястото за секс!“ Разбира се, всеки има право на своя избор и никой не бива да му го налага. Но ще ви кажем, че дамите, опитали от това удоволствие, споделят, че е страхотно. И все пак, не ни е целта да ви убеждаваме, а да ви разкрием защо всеки мъж буквално си умира за анален секс. Специалистите разделят причините на две категории.

1. Психологически
В мъжете е заложен стремежът да доминират. Те ежедневно доказват себе си в какви ли не ситуации и пред какви ли не хора. В сексуален аспект, аналният секс е възможно най-силната форма на доминация. Мъжът покорява и физически, и психически. А усещането за власт и насладата от самия акт определено са съблазнителна хапка. Няма как да не споменем и така баналното, но и абсолютно вярно, клише: „Забраненият плод е най-сладък“.

2. Физиологически
Момичета, не веднъж сме ви препоръчвали да се заемете сериозно с вагиналните упражнения. Защото именно фактът, че там, на забраненото място, усещанията са многократно по-силни и обгръщането е като „кадифе“, носи изключително удоволствие на мъжа. С времето, след раждане, след драстични диети или при заседнал начин на живот, влагалищните мускули се отпускат. И част от забавлението казва „чао“ завинаги.

Но има и още един фактор, който се намира някъде между двете категории. И той е, когато мацката не е правила анален секс до сега. Тоест той ще й бъде първият! Кой мъже не иска да бъде „първият“, пък било то и отзад? Това провокира въображението, води до мощна възбуда и върви паралелно с по-изострена сетивност.
Наблюдава се, обаче, един доста притеснителен факт. Има пичове, които до такава степен са вманиачени да опитат или да правят редовно анален секс, че в един момент те просто не могат да имат нормална ерекция. Затова повечето сексолози (мъже, естествено) съветват партньорката да се пречупи и да опита. Съветват и него да й създаде подходящите условия за комфорт и предразположение. Според тях, подобно взаимно изживяване ще сплоти доверието и близостта във връзката им. А ще подобри значително и сексуалния им живот – основен стълб за щастливата любов.
21.02.2018, 12:49 часа
2130 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha