Управителният съвет на "Първа атомна" за малко не остана без председател

Управителният съвет на "Първа атомна" за малко не остана без председател Управителният съвет на Общинския футболен клуб „Първа атомна“ за малко не остана без председател, след като на Годишното общо събрание снощи настоящият му ръководител Юрик Мартинов обяви, че е подготвил мотивираната си молба за напускане на поста, но в последния момент е променил решението си.
Шестимата членове на Управителния съвет – Симеон Симеонов, Станислав Стоянов, Цветан Гунев, Ивайло Матеев, Пешко Караджов и Юрик Мартинов – приеха и едностранното волеизявление на Анатолий Абаров да напусне ръководството на Сдружението, а името му да бъде заличено от Управителния съвет. На негово място ще бъде избран друг, но поради липса на присъствие на заинтересовани от мястото ръководството насрочи нова среща в края на февруари, на която да бъдат поканени хора с интерес към футбола.
Иначе Управителният съвет представи доклада за дейността на детско-юношеската школа и финансовия отчет за дейността на Сдружението за 2017 година, според който за миналата година са похарчени 129 157,50 лева, като до момента са погасени всички задължения с изключение на наследените от старото ръководство заеми на приблизителна стойност 27 000 лева, за погасяването на които до момента не са предприемани мерки. За настоящата година ОФК „Първа атомна“ разполага с общинската субсидия от 53 000 лева и отпуснатите от БФС през януари 12 000 лева, като тепърва предстоят преговори за размера на финансовата помощ от АЕЦ „Козлодуй“.
21.02.2018, 15:42 часа
558 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha