Бандата на наглите! Затъналата в дългове Вили Лакова празнува рожден ден в Дубай /снимки/

Бандата на наглите! Затъналата в дългове Вили Лакова празнува рожден ден в Дубай /снимки/ Затъналата в дългове врачанка Виолета Лакова празнува поредния си рожден ден в Дубай, научи агенция BulNews.bg. В края на януари веселата вдовица, заедно със свои приятелки, е заминала на екзотична екскурзия, въпреки че дължи на фирми и физически лица стотици хиляди левове. Вероятно по тази причина е положила старание да не се разчува в обществото за пътешествието и не е поствала нито една снимка в профила си във фейсбук, но хората от нейната компания все пак не са издържали на изкушението да се похвалят и така скандалното пътуване лъсна като гнойна пъпка на чело.
През декември в публичното пространство беше изнесена информация за част от дълговете на Виолета Лакова и нейните деца Федя и Нина Матейкова. Бандата на наглите, както вече ги наричат във Враца, дължи 75 000 лв. на местния бизнесмен Б.С., който си е извадил и изпълнителен лист, но въпреки това не е успял да си върне и лев. Семейството виси и с 80 000 лв. към Даниел Бузов, като тази сума е без натрупаните за 7 години лихви. Пощенска банка все пак успя да разпродаде имуществото им и си върна част от дадените им кредити, но има други фирми, които не са имали този късмет.
Семейството обаче изобщо не смята да погасява задълженията си, въпреки че починалият Иво Лаков на смъртния си одър ги заклел да върнат парите поне на Даниел Бузов. Веднага след неговата кончина Лакова натисна педала на живота, а Федя и Нина обиколиха света, като тримата дори и за момент не допуснаха, че все пак трябва да уважат паметта на починалия Лаков. И тримата постоянно твърдят пред кредиторите си, че са в затруднено финансово състояние и не могат да върнат дължимите суми. Някои по-крайни анализатори вероятно биха определили това поведение като на закоравели измамници, тъй като са налице всички симптоми.
Всеки нормален човек би попитал дали похарчените от Вили Лакова в Дубай 3-4 000 лв. не би било добре все пак да се изплатят на хората, които в труден момент са помогнали на семейство им? Всеки нормален човек обаче разбира, че този случай става въпрос и за морал…
23.02.2018, 10:02 часа
16768 7
Коментари

Кекс, Кекс

23.02.2018, 19:27 часа
Абе резняците ранат, ама и ........ ма сега е модерно.

Джендър

23.02.2018, 17:55 часа
Явно немат пари - на снимката Федята с какви съдрадни дънки е .... Сигурно и за лебец нема, и за парно, а в Дубай е топло. Резаняците хранят с агнешко наще сиромаси :)

запознат

23.02.2018, 15:58 часа
Лакова, спри да се правиш на жертва и почни да връщаш парите, които профука твоето семейство! Нина и Федя да почнат да плащат дълговете на баща си, че станахте за смях пред цяла България!

От Чалмите

23.02.2018, 12:15 часа
Северозападна мъдрост "Живей у борчове да те помнят хората!"

!!!

23.02.2018, 11:03 часа
Кръв повръщам пари не връщам.

Редовен читател

23.02.2018, 10:33 часа
Ей мършиии, върнете си парите на хората! Федя Лаков, как не те е срам?!

4i4o

23.02.2018, 10:18 часа
Малееее, ама тия верно са много нагли
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha