Веселин Марешки: "Обединените патриоти" са дребни човечета

Веселин Марешки: "Обединените патриоти" са дребни човечета При всякакви съмнения за шуробаджанащина, корупция, роднински връзки при определени сделки, всеки един управленец на такова ниво трябва веднага да си подава оставката. Следващият момент обаче е това дали ще бъде приета. Това каза в интервю за БНР лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки.
Ако това се окажат съмнения, или фалшиви черни новини срещу Теменужка Петкова – естествено тя трябва да си остане на работното място. Ако това са факти, това означава, че само с една оставка няма как да се случат нещата. Това означава, че новият антикорупционен орган, който приехме, прокуратурата и всички трябва да се задействат и някой трябва да носи отговорност за такива сделки.
Ако оставката бъде приета, означава, че наистина има съмнения за задкулисна дейност или подпомагане на свой приятел, който да влезе в такава сделка, каза още той и добави: "Държавата има инструментариума да обезсърчи дори и най-силния стопански субект и да му каже, че е по-добре да си напусне България, за да може да бъде заместен от някой по-близък до властта. Това е укоримото. Ако има такива сигнали, те трябва да бъдат разследвани и ако се докаже – всички да си носят отговорността".
На въпрос дали е готова "Воля" да замести "Атака" в коалицията на Обединените патриоти, Марешки заяви: " Делян Добрев и Волен Сидеров не са на моето равнище, за да ги коментирам, но благодаря на Делян Добрев, защото с едно такова изречение обезличи и на практика показа, че големите, героичните т.нар. "патриоти", всъщност са някакви дребни човечета, които само с една дребна заплаха, изказана от Делян Добрев, че "ако не слушате, ще ви заменим с Марешки", те веднага преклониха глава и започнаха да слушкат. "Затова благодаря на Добрев, защото ги разконспирира пред обществото", заяви Марешки.
23.02.2018, 16:36 часа
1964 2
Коментари

nanaisi ferodo

24.02.2018, 00:41 часа
4esten 4ovek, tragnal ot ni666toto 6a glasuvam za nego

Присмял се хърбел на щърбел

23.02.2018, 19:30 часа
Верно е, веднъж и ти да си прав. Ама колко да са дребни, колко тебе, ни повече, ни по-малко. Е и ти си грозен, ама Воленка си е убава и е фаворитката на ББ и ЦЦ, щото хубаво пее.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha