Хороскоп за 24 февруари! Денят е решаващ за много зодии

Хороскоп за 24 февруари! Денят е решаващ за много зодии Овен 
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени. 7

Телец
Има вероятност Вашия личен живот днес да бъде ознаменуван с с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни партньор, който не се е свързвал с Вас от доста време и така сте се били затъжили за него... Авездите Ви препоръчват, да се срещнете с него днес, и да прекарате заедно няколко приятни часа, далеч от уличната суета.

Близнаци
Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват. 

Рак
Подходящ ден , за да възстановите онова, което е било разрушено поради грешка или по силата на недалновидност. Сега сте готови не само да признаете своите пропуски, но и да ги анализирате, за да не допуснете повторното им допускане, или възникване на проблеми. Може да си върнете бившия възлюбен, или отново да върнете доверието на човек, когото сте разочаровали. Не се страхувайте да експериментирате, или да тръгнете по непознати пътища. Ако нарушавате традициите целенасочено и умно, може да постигнете блестящи резултати. Възможни са подаръци, сюрпризи или приятни знаци на внимание. 

Лъв
Днес бъдете безстрашни. Съберете в юмрук цялата своя решителност, и погледнете в лицето нещото, което Ви плаши и предизвиква у Вас дискомфорт. Разбира се, отлично знаете, че ако се опитате да го премахнете, в душата си ще усетите тревога, а когато това се случва, тревогата дава отпечатък върху Вашето поведение. Затова преди ситуацията да приеме този нежелателен обрат, проявете дързост и се погрижете за тази работа. Тя е като куче, което повече лае, отколкото хапе, и затова скоро ще можете отново да се върнете към безгрижието!

Дева
Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех. 

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте , обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет. 

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
През целия ден продължавайте да се интересуват от настоящите финансови въпроси, както и възможните варианти за актуализации, промени, нововъведения в тази област. Уместна ще бъде покупката на всевъзможни електронни носители на информация, компютър, електроника, домакински уреди, необходими за вашата работна програма на компютъра. Не се препоръчват големи придобивки. Възможни са неочаквани и големи доходи от програмиране, както и от провеждане на социални или научни експерименти. 

Водолей
Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и спестявания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно, да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътуване или да получите известие, особено ако сте около Христовата възраст. 

Риби
Днес Вашата половинка ще Ви пречи във всичко, което пряко не я засяга . Затова, когато планирате работата си за деня, намалете обема и с една трета. Иначе проблемите с Вашия любим човек ще са неизбежни, а това не е нужно на никого.
24.02.2018, 08:20 часа
1164 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha