Верижна катастрофа блокира движението към АЕЦ Козлодуй! Жена е в тежко състояние

Верижна катастрофа блокира движението към АЕЦ Козлодуй! Жена е в тежко състояние Жена е в тежко състояние след верижна катастрофа на три автомобила край Козлодуй, съобщават от Областна дирекция на МВР.
Вчера сутринта по ведомствен път на АЕЦ Козлодуй, при неспазване на дистанцията лек автомобил "Сеат Ибиза" блъска друга кола. Зад волана на "Сеат"-а седял 31-годишен мъж с инициали Е.У. Той по невнимание блъска намаляващия скоростта автомобил с марка "Пежо". В колата били 27-годишния Т.Х. и приятелката му М.И. Вследствие на удара отзад френският автомобил се засилва и блъска спрелия пред него "Киа Рио", управлявана от 51-годишен мъж, носещ инициалите И.И. Тримата мъже са от Козлодуй, а в напрегнатия час пик катастрофата им предизвика голямо затруднение за движението по пътя. 
При произшествието няма убити, но пътничката в "Пежо"-то е в тежко състояние и е оставена за лечение в МБАЛ "Христо Ботев" Козлодуй. Щетите по трите автомобила са в процес на изясняване. Тримата шофьори са тествани за употреба на алкохол, пробите им са отрицателни.
24.02.2018, 09:45 часа
4856 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha