Среднощен екшън! Шофьорка от Криводол размаза джип в скалите край Враца /снимки/

Среднощен екшън! Шофьорка от Криводол размаза джип в скалите край Враца /снимки/ Джип „Тойота“ се размаза в дъжда в скалите край Враца, видя само репортер на агенция BulNews.bg. Неприятният инцидент стана в полунощ на пътя между Згориград и областния център. Возилото с врачанска регистрация по неясни причини напуснало пътното платно в района на сградата на „Гражданска защита“ и се ударило в скалите.
Японският джип бил шофиран от 47-годишна бизнес дама от Криводол, която има аптека в ж.к. „Дъбника“ във Враца. С нея е пътувал и съпругът й, като и двамата се отървали без наранявания. От силния удар обаче автомобилът е със смазана предна част и по тази причина той бе преместен с Пътна помощ.
Пристигналият патрул на полицията провери шофьорката с дрегер, като пробата за наличие на алкохол бе отрицателна. На водачката бе съставен акт за движение с несъобразена скорост.
24.02.2018, 12:26 часа
6975 3
Коментари

с

24.02.2018, 22:31 часа
алчността ще ги погуби!

Цене Мъдестия

24.02.2018, 21:08 часа
Силвето ли е?Дееба и разпоретината дееба!

путио маринкин

24.02.2018, 17:24 часа
ама путка разпорена да ти еба майката кой ти даде книжка курво?рак да те спари по путката матката и циците хаха ще те разпорим отзад мършава проститутко!да ти пресъхне пичката като пуст геран!мри да те еба в пустиняка!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha