Само в BulNews! Гонка на столични ченгета с крадци на коли завърши с арести във врачанско село /снимка/

Само в BulNews! Гонка на столични ченгета с крадци на коли завърши с арести във врачанско село /снимка/ Преследване с участието на столични полицаи и крадци на леки автомобили завърши с арест в мездренско село, научи само репортер на агенция BulNews.bg. Цялата операция е реализирана от СДВР и по тази причина информацията за нея е непълна. Знае се обаче, че умишлено не е искана помощ от колегите им във Враца.
Гонката започнала в сряда вечерта, когато двама врачани откраднали „Ситроен“ от София. Бригадата била наблюдавана и следена до неуточнено на този етап село край Мездра, където двамата бандити били арестувани.
Оказало се, че единият от тях е стар познайник на полицията. Арестуваният се оказал врачанинът Генади Гергинов, който през 2015 г. бе заловен с крадена кола във врачанското село Паволче. Тогава той не издържа в ареста и натопи свой авер за престъплението. Въпреки това Гергинов получи условна присъда от 1.5 г. с 3 г. изпитателен срок, който тече в момента.
Случайно или не, вторият арестуван при гонката в сряда вечерта, е от Паволче.
Още същата нощ двамата са били закарани в ареста в София и към момента все още са там. За успешната акция няма никаква официална информация.
24.02.2018, 12:47 часа
12636 5
Коментари

Икономията е майка на мизерията

25.02.2018, 01:03 часа
Е като не си плащат така ще е !

AUDI

24.02.2018, 20:36 часа
А кой краде Аудита в Монтана ?

На великия полицай Бранимир другарчето

24.02.2018, 19:16 часа
Да питат криминалистчето, спеца по кражбите и разкриването на ПЗО Бранимирчо, те са си дружки от едно време с това лайно от снимката. Може да са си обменяли някоя и друга информациика за коли.

Ciganin

24.02.2018, 15:46 часа
Готин е много, бих го изчукал с парафиновие ми кур ше го държа здраво миличък
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha