От последните минути: Младеж се заби с мотор в спряла на светофар кола във Враца

От последните минути: Младеж се заби с мотор в спряла на светофар кола във Враца Лека катастрофа между кросов мотор и лек автомобил е станала във Враца, научи агенция BulNews.bg. Моторист на видима възраст около 20 г. не успял да спре и се ударил в задната част на „Рено“ с врачанска регистрация.
Шофьорът на френската кола разказа, че бил спрял на светофара на бул. “Демокрация“ пред блок „Космос“ и изчаквал близо 20 сек. зеления сигнал, когато усетил удар в задната част на возилото.
За щастие при катастрофата няма пострадали хора, но на пътя има разлято гориво и масло от мотора. Инцидентът е станал точно на спирката на тролеите и създава временни неудобства за пътуващите с градския транспорт.
Патрул на пътна полиция регулира трафика по натоварения булевард в очакване на пожарна, която да измие пътното платно.
24.02.2018, 13:32 часа
5740 3
Коментари

Цене Уестия

24.02.2018, 19:57 часа
Ей копиле ще те чукам с парафиновия ми хуй докато се не просереш докато спиш и ядеш да едеш на ценоьо уя и да му кусаш клеса ше те ритам от краводер до дъбника и наобратно

джоко екшана

24.02.2018, 19:57 часа
Е тe тоа Путио Маринкин трипер у езику да фане.Дееба и зеленчуку спарен.

путио маринкин

24.02.2018, 17:16 часа
абе копиле врачански гей мри да ти еба пичката лелина хаха червеи да те ядат жив по ташаците олигофрен рак да те спари по гърлото и езика педераст гърбав жив ще те воза у ковчег
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha