Ерогенните зони зависят от зодията! Вижте как

Ерогенните зони зависят от зодията! Вижте как Ерогенните зони са нещото, което кара коленете ви да омекнат, веднага щом някой се докосне до тях. Те ви помагат да се възбудите максимално и да изпитате върховно удоволствие по време на секс. Естествено, всеки човек е различен и за всеки ерогенната зона е различно място, но пък си струва да опитате онези места, които звездите определят за ваша ерогенна зона. Ето от какво се възбужда всяка зодия:

Овен: Глава
Независимо дали става дума за еротичен масаж на главата или за мека ласка на лицето, Овенът ще бъде лесно възбуден. Играта с косата, обаче, наистина ще го подлуди. Грубостите тук са за предпочитане пред нежните ласки. Обожават да ги дърпат за косата.

Телец: Шията
В спалнята неговата зона за удоволствие е навсякъде около врата. Под ръководството на Венера, Телец е технически считан за най-чувствения знак в зодиака, а целуването на врата им може да го доведе до екстаз.

Близнаци: Ръце
По време на секс, знакът на близнаците иска бюфет с любовна игра, което означава, че очакват любовникът им да бъде практичен, буквално“. С други думи, докосвайте ръцете, смучете пръстите си и целувайте раменете. Дразненето е любимото им забавление.

Рак: Гърди
Ракът е един от най-чувствителните знаци в зодиака. Именно затова неговата част от тялото са гърдите, областта около сърцето. В спалнята, Ракът иска интензивна интимност и дълбоки сесии, но ако наистина искате да го възбудите, ключът е всичко, включващо гърдите и зърната им.

Лъв: Гърбът
Лъвът винаги е звездата на шоуто – особено в спалнята. Той иска да бъде почитан, възхищаван и желан. Въпреки че, когато става въпрос за възбуждане, най-чувствителната част от тялото на Лъва е гърба. Независимо дали става въпрос за масаж или просто си пускате пръстите надолу по гръбначния стълб, непременно ще го чуете да вика.

Дева: Стомах
Девата е известна с добра хигиена и внимание към детайлите. В спалнята, чистотата е задължителна и първичният секс е даденост. Стомахът е най-ерогенната им зона, а меките целувки и галене със сигурност ще възбудят Девата. Обичат игричките преди да преминат към съществената част, затова не се чудете, а отделете специално внимание на корема.

Везни: Долната част на гърба
Управлявана от планетата на любовта и красотата, сексуалността на Везните е еквивалентна на неустоимия им чар. В спалнята знакът е справедлив и дава на любовника си. Но ако наистина искате да ги възбудите, съсредоточете се върху долната част на гърба и задника.

Скорпион: Гениталиите
Освен че е най-сексуалната зодия на зодиака, този воден знак тайно мисли за секса 24 часа в денонощието. Скорпионът е майстор на оргазмите и именно затова точно тази зона е определена като негова ерогенна. Просто е: думата орален секс е техният криптонит.

Стрелец: Бедра
Управляван от щастливия и оптимистичен знак, Юпитер, Стрелецът иска да опита всичко най-малко веднъж. За него сексът е приключение и той иска партньорът му да се наслаждава на секса толкова, колкото и той. Ако искате да възбудите един Стрелец, просто погалете бедрата му. Толкова е просто при тях.

Козирог: Крака
Управляван от сериозния Сатурн, Козирогът живее за власт, авторитет и уважение. Отнема известно време, за да се чувстват комфортно около любовника си, но след като го направят, сексът е последователен и богат като личността им. Но, ако наистина искате да го възбудите, лекото галене по коляното е ключът.

Водолей: Глезени
Управляван от електрически Уран, Водолей е бунтовникът на зодиака и този знак иска всичко друго, но не и правила. В спалнята, тяхното сексуално желание е странно и спорадично, точно като настроението им. Този въздушен знак иска неговата любов да бъде толкова неконвенционална, колкото е възможно. И точно за това неговата ерогенна зона са глезените.

Риби: Крака
Управляван от неуловимия Нептун, родените под знака на Риби са невероятно интуитивни и изпълнени с въображение. Според астрологията ерогенната зона на Рибите са краката. В спалнята, Риби може да бъде всичко, което искате да бъде. Те живеят, за да угодят на партньора си.
24.02.2018, 14:36 часа
2314 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha