Компания за костюми пусна реклама с целуващи се мъже

Компания за костюми пусна реклама с целуващи се мъже Холандска компания за мъжки облекла разбуди противоречиви настроения, като пуска рекламна кампания, която показва двама целуващи се мъже, съобщава BoredPanda.
Основателят и главният изпълнителен директор на SuitSupply Фоке де Донг поставя ясно позицията си: "Привличането между хората е важна част от рекламата в модата", казва той. "Кампания с привличане между мъже е отдавна закъсняла и особено важна за нашата марка."
Нидерландският вестник NRC Handelsblad съобщава, че компанията е загубила над 10 000 последователи в Instagram от началото на рекламната кампания, което показва, че тя е приета лошо от голям брой хора.
Де Донг обаче е наясно с потенциала за противоречия. "Смятаме, че има потенциал за отрицателно въздействие, особено в страни, в които имаме значително присъствие, известни с противоположни гледни точки".
За целта снимките на целуващите мъже няма да се показват в държави, като Русия и Обединените арабски емирства. Компанията дори вярва, че ако рекламната й кампания излезе на тези пазари, техните магазини незабавно ще бъдат затворени. 
Ясно е обаче едно - SuitSupply вярва в своите принципи, силата на своята марка и желанието на обществеността (поне в западните страни) да приеме този вид реклама. 
27.02.2018, 15:01 часа
1112 3
Коментари

;-)

27.02.2018, 22:46 часа
Кокорчо вече си е поръчал един такъв на раенца, ама пустата конвенция не мина и си го държи в нафталина. За сега само с виолетова или розова ризка. Това със комисионната от солта.

уф

27.02.2018, 20:29 часа
след приемането на истанбулската конвенция това ще бъде ежедневие по улиците на града.Педалите чакат с нетърпение момента.

Полов

27.02.2018, 19:54 часа
Нека се радваме ползотворно за членството си в ЕС ! Нека . То малко остава от българийката . Радост малоумна трябва !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha