Виктор Ценов от "Олимпия" /Козлодуй/ се върна с бронз от Републиканското по джудо

Виктор Ценов от "Олимпия" /Козлодуй/ се върна с бронз от Републиканското по джудо Възпитаникът на козлодуйския клуб по джудо „Олимпия“ Виктор Цонов се представи повече от отлично, като заслужи бронз на Държавния личен шампионат за момчета този уикенд. Републиканското първенство за момичета и момчета на Българската федерация по джудо се проведе в столичната зала "Универсиада", като в категорията на Цонов /до 46 килограма/ се състезаваха 46 джудисти от цялата страна. След шест категорични победи с ипони Цонов заслужено зае третото място на почетната стълбичка, като допусна само една загуба от представителя на Хасково, който стана шампион в категорията.
Много добре се представи и Васил Железарски, който с четири победи и две загуби зае седмо място в кат. -38 кг. в конкуренция от общо 52-ма състезатели.
„Никола Илиев бе грубо бе ощетен от съдиите и за съжаление не успя да покаже възможностите си“, обясни треньорът на клуба Мария Братова, в отговор на чиято жалба двама арбитри бяха санкционирани.
27.02.2018, 16:16 часа
1620 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha