​Общинската администрация във Видин си търси финансов директор

​Общинската администрация във Видин си търси финансов директор Общинската администрация във Видин обяви конкурс за директор на дирекция „Финансово стопанска дейност“, научи BulNews.bg. Задачата на бъдещия директор е да ръководи, организира, контролира и носи отговорност за дейността на дирекцията. Той ще съгласува и изготвя отговори на писмени запитвания, сигнали, предложения, както и решения по постъпили жалби от компетенциите на дирекцията.
Изискваната минимална степен на завършено образование е „магистър“ с III младши ранг и минимум 4 години професионален опит. Допълнителните умения и квалификации, които се изискват е висшето образование на кандидатите е да е в професионални области като право, счетоводство, финанси, публична администрация, икономика. Минималният професионален опит пък трябва да е в областта на счетоводството, контрола, финансите и правото.
Кандидатите трябва да имат визия за бъдещо развитие на дирекцията, лидерска компетентност, управленска компетентност и други.
Минималният размер на основната заплата е 510 лева, като реалната заплата се определя от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Конкурсът ще бъде проведен на три етапа – представяне на концепция за стратегическо управление на тема „Управление и организация на дейността на дирекция „Финансово-стопанска дейност“, практически изпит и интервю.
Срокът за подаване на документи е до 9 март.
01.03.2018, 08:25 часа
1626 2
Коментари

Стотинка Миткова

01.03.2018, 10:43 часа
Дано не си намерят финансистка , като нашата Румяна Маринова !!!

Несериозно е

01.03.2018, 09:08 часа
Как 510 лв. за Директор на финансова дирекция ???????
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha