Волейболистите на "Монтана" връчиха новата купа на Златко Живков /снимки/

Волейболистите на "Монтана" връчиха новата купа на Златко Живков /снимки/ Волейболистите на "Монтана" гостуваха днес в общината. Високите момчета и треньорския щаб бяха приети от кмета Златко Живков, на когото връчиха купата, която получиха миналия петък за най-добър отбор на месец януари. Възпитаниците на Даниел Пеев бяха предпочетени в традиционната анкета на Пресклуб „България” заради достигането си до ¼ финалите в турнира Чалъндж къп. Втори и трети в класацията останаха волейболният тим на "Нефтохимик" (Бургас) и баскетболния на "Рилски спортист" (Самоков).
„Искам от името на целия отбор да ви благодаря, че ни дадохте възможност да участваме в този турнир. Смятам, че се представихме добре, а тази купа е за вас защото без вашата помощ нямаше да можем да играем в Европа”, заяви Мартин Пенев. В третия по сила волейболен турнир на Стария континент "Монтана" отстрани два отбора и бе единственият представител на България останал в борбата и след Нова година. При историческото си първо участие в евротурнирите монтанският тим се справи с израелския "Апоел" (Кфар Саба) и "Фойникас" от гръцкия остров Сирос.
„Вие направихте щастливи всички, които обичат спорта в Монтана. През новия сезон отборът ще участва отново в евротурнирите и само от вас зависи в кой от тях. Пожелавам ви успех тази вечер на мача с "Добруджа" и достигане до финалния плейоф за шампионската титла”, заяви на своите гости кметът на Монтана.
09.03.2018, 14:55 часа
958 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha