„Ботев“ /Криводол/ победи в зрелищен мач със 7 гола „Околчица“/Моравица/

„Ботев“ /Криводол/ победи в зрелищен мач със 7 гола „Околчица“/Моравица/ „Околчица“ /Моравица/ отстъпи в Мездра с 3:4 на „Ботев“ /Криводол/ в най-интригуващата среща от първия за пролетта 14-и кръг в областната „А“ група на Врачанско. За гостите, които бяха напуснати през зимната пауза от някои основни фигури, Боян Данов се разписа 2 пъти, по едно попадение добавиха Александър Миков и Борис Петков.
Гостите от Криводол поведоха в 13-ата мин., когато бившия халф на „Локомотив“/Мездра/ Александър Миков от непосредствена близост се разписа за 0:1. Десет минути по-късно домакините се върнаха в мача чрез Георги Янев, който възстанови равенството – 1:1. В 37-ата мин. Миков изведе Боян Данов срещу вратаря на домакините и капитанът на гостите на сгреши за 1:2. В 58-ата мин. отново Боян Данов се оказа най-съобразителен и покачи за 1:3.
Между 66-ата и 77-ата мин. домакините от „Околчица“ успяха да стопят аванса от 2 гола на „Ботев“. Първо Иван Иванов намали на 2:3, а след това вкара и отсъдената дузпа.
В 85-ата мин. обаче плеймейкърът на гостите Борис Петков вкара хладнокръвно за крайното 3:4.
10.03.2018, 19:32 часа
2813 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha