Зеленогорски: Трябва да се върви към предсрочни избори

Зеленогорски: Трябва да се върви към предсрочни избори Има разделение поравно в Реформаторския блок за това каква логика ще следваме. Ако част от колегите са за по-меко отношение, макар да имаме общо решение за опозиция, ние смятаме, че дойде моментът, в който трябва да се върви към предсрочни избори". Това заяви за "Здравей, България" Найден Зеленогорски от ръководството на Движение "България на гражданите".
По-рано Движението заплаши, че ще напусне Реформаторския блок, ако не бъде поискана незабавна оставка на премиера Бойко Борисов. От партията искат нови избори и анти ГЕРБ коалиция.
Зеленогорски посочи, че в мненията на Реформаторите за по-нататъшния им курс има ясна разделителна линия и "драматично разминаване". 
Според него предишният кабинет няма нищо общо с настоящия: "Сегашното така наречено дясно-патриотично правителство се превръща в национал-популистически усилия".
"В този парламент няма никакъв политически дебат.Това, което успяхме да прокараме в миналия парламент, беше спряно. Нека Ви подсетя за машинното гласуване, за електронно-дистанционно гласуване, всички наши усилия за превъоръжаване на армията, стартиране на реформи в образование и здравеопазване - на всичко това беше казано "стоп!", посочи той.
"За съжаление в РБ се появи ясна разделителна линия. Имаме драматично разминаване", посочи той.
12.03.2018, 08:34 часа
612 0
loading...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha