В Монтана стягат 13 -то издание на турнира по спортни танци

В Монтана стягат 13 -то издание на турнира по спортни танци Тринадесетото издание на популярния турнир по спортни танци International Dance CUP Montana OPEN 2018 ще се проведе на 17-ти март 2018 г. Той стартира в 11:30 ч. в зала „Младост“ с надпреварата на двойките от детски и юношески състезателни класове. В този първи компонент от турнира, ще се проведат квалификации за българските танцови двойки. Очакванията са да се включат спортни клубове от 23 населени места от страната.
Турнирът от Държавния спортен календар на Българската федерация по спортни танци, ще продължи с предварителните кръгове в международната надпревара. В нея ще заемат участие състезателни двойки, предимно от Балканските страни. Официалната и втора част на турнира за Купата на общините на област Монтана е с начален час 18:30 ч. За първи път на престижното, вече традиционно събитие в Монтана, очакваме да гостува и съдия от Монголия. Всички състезателни двойки ще представят състезателната си програма от латиноамерикански и стандартни танци и ще бъдат оценявани от международна съдийска бригада, съгласно стандартите на WDSF (World Dance Sport Federation).
Турнирът се организира от клуб по спортни танци „ОГОСТА данс“ в партньорство с общините на област Монтана. Съпричастни към впечатляващото събитие са и спонсори като:
„Гала Инвест холдинг“ АД – Генерален спонсор, „БКК-95“ ЕООД, „Ирели“ ООД, „Арома“ АД, „ОББ“ АД, „МонБат“ АД, магазини „Майстор“, „Хаджийски и фамилия“ ООД, СД „Войнов и Сие“, Минерална вода „КОМ“, ЗАД „ДЗИ“, „Фелдхюс БГ“ ЕООД, ЕТ „Вибрострой 99“, „Агромашинагруп“ ООД, Туристическа агенция „Елит-М травел“, „Екотерра“ ЕООД, Градински център ,,Бързия,, и др.
12.03.2018, 10:39 часа
1304 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha