Женско помагало! 6 причини да правите секс на първа среща

Женско помагало! 6 причини да правите секс на първа среща Запознали сте се, пили сте кафе, разходили сте се и сте завършили вечерта в някой нощен клуб. А на сутринта виждате, че до вас лежи мъж, за чието съществуване допреди 24 часа не сте и предполагали. И започват да ви измъчват какви ли не въпроси... Какво правя тук? Какво ще си помисли той? Защо се съгласих?

Причина първа - любов от пръв поглед
Това се случва не само в любовните романи - влюбили сте се и съвсем сте си загубили ума. Затова не искате да се разделяте с него и покорно падате в страстните му обятия. В такива случаи обикновенно в главата ви няма място за разкаяние, съжаление и съмнения за собственото ви поведение. Може да ви разтревожи само въпросът: “Дали той ме харесва толкова, колкото аз него?”
Съвет: Още щом почувствате първите признаци на влюбеност, опитайте се да опознаете “кандидата” за вашата голяма любов и да получите отговори на въпросите, които ви вълнуват. Например дали е женен, не минава ли случайно през вашия град? Не забравяйте да питате за работата му, образованието, заплатата... По-добре е веднага да разберете неприятното, отколкото да преживеете разочарование на сутринта.

Причина втора - сексуална
Такива ситуации обикновено показват по филмите. Страстна девица флиртува със съблазнителен млад мъж и след втората чаша вино му предлага да отидат у тях. В действителност не много жени постъпват така, но понякога възникват такива мисли. И ако вашият партньор си мисли за същото, неизбежно се стига до страстен секс, без някой да убеждава някого.
Съвет: Не е важно какво ви е накарало да откликнете на предложението за секс - чарът му, парите му или сексуалният ви инстинкт. Не измъчвайте себе си и него да измисляте по-сносни причини за “лекомисленото” ви поведение. Желанието ви е достатъчна причина и достойно обяснение защо сте го поканили у вас.

Причина трета - от глупост
Веселили сте се с голяма компания у приятелка, където сте срещнали симпатични и остроумни непознати. Смели сте се, танцували сте, пили сте, яли сте... Един от непознатите се оказал приятен и явно е проявил към вас интерес. Естествено е приятната вечер да премине в приятна нощ. А сутринта, когато леко ви наболва глава от веселбата и безсънието, всичко изглежда по друг начин.
Съвет: Глупаво е да не разговаряте с непознатия, който лежи до вас и да се правите, че нищо не е било. Ако той не значи нищо за вас и нямате намерение да продължавате отношенията си, демонстрирайте, че сте смутени. Възможно е и той да се чувства неловко, че е изгубил контрол над себе си.

Причина четвърта - от скука
А възможно е всичко да е протекло точно обратно. Вие ужасно сте скучали, животът ви се е струвал монотонен и отдавна не ви е предлагал изненади. Затова сте започнали да флиртувате, за да внесете разнообразие в монотонния си живот и сте се оказали в неговите обятия в търсене на силни усещания. За жалост може би няма да можете да разсеете скуката и да получите радост и удоволствие, защото рационализмът потиска емоциите.
Съвет: Понякога се случва така - срещат се двама и в един момент между тях пламва искра. Но във вашия случай дървата са твърде сурови и това е малко вероятно. Така че ако не сте могли да победите разочарованието и скуката, винаги можете да използвате стария английски прийом - тръгвате, без да се сбогувате. Докато той спи, взима душ или прави в кухнята кафе, измъкнете се тихичко, без да оставяте нито бележка, нито телефон. И този финал може да ви създаде много по-силни усещания от самото приключение.

Причина пета - за отмъщение
Има жени, които искат да “хванат” неверника и да накажат безхаберника. Доста мъже дори не предполагат колко често приятелките им преспиват с тях само за да отмъстят на друг. А всъщност по-сполучливо ще си отмъстите, ако разделите постелите си. Така неверникат с времето ще е безследно изтрит от съзнанието ви. Иначе нощта, прекарана с мъж, когото харесвате, въпреки че познавате от два часа, може да ви донесе и наслада и отмъщение едновременно.
Съвет: Да се окажете в обятията на друг мъж, без да си спомняте защо сте попаднали там, е най-сладката победа над този, на когото искате да отмъстите! Отпуснете се и се наслаждавайте на удоволствието. Когато се явите пред мъжа, заради когото таите отмъстителност и злоба, и излъчвате загадъчност и независимост, той сигурно ще съжали за своите необмислени постъпки. Не бързайте да се извинявате и да прощавате. Победителите никой не ги съди!

Причина шеста - от самота
В момента си нямам приятел и съм съвършено свободна. Така си мислите вие, докато преценявате всички “за” и “против” случайния горещ секс. И внимателно преценявате своя нов познат от гледна точка на това дали отношенията ви с него могат да продължат. Ако той издържи теста и решите, че е подходящ да бъде ваш партньор, вие му отивате на гости. А на сутринта, едва отворили очи, вие вече правите съвместни планове за утре, за идващите почивни дни, за отпуската догодина.
Съвет: Изобщо не е сигурно, че “вашият мъж” ще сподели плановете ви или че вече е осъзнал, че вие сте “неговата приятелка”. И вие не бързайте с изводите. Една нощ, прекарана заедно, още не е гаранция за скорошна сватба. Напълно възможно е да стане начало на нов романс.
12.03.2018, 16:30 часа
1508 1
Коментари

Пустинячка

13.03.2018, 08:58 часа
Аааааа НЕ. Аз не съм ТАКАВА.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha