Сеир! Вдовица обижда и кълне училищна директорка

Сеир! Вдовица обижда и кълне училищна директорка Разярена пенсионерка, скочила на директорка на врачанско школо, бе осъдена да заплати глоба от 1000 лева, научи агенция BulNews. Дивият екшън се разиграл в началото на октомври миналата година, но жената бе изправена на подсъдината скамейка в районния съд в Оряхово едва преди дни.
От документите по делото става ясно, че словестната схватка се е разиграла на 6 октомври във фоайето на основно училище „Никола Йонков Вапцаров“ в Селановци. Гневната З.М.Б., която е пенсионирана вдовица с основно образование, влетяла в даскалото и без време заформила луд скандал.
Старицата крещяла на директорката на училището обидни думи. Според свидетелите тя викала „Курва, пустинячка и кучка“ и хвърляла и люти клетви от типа на „Да те убие Господ! Да те прибере оня отгоре!“. Скандалджийката питала „На това ли учите децата?“ и смело заявявала „Не ме е страх от полицията“.
Според магистратите жената извършила „непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото“. Въпреки това тя е освободена от наказателна отговорност, но й е наложена глоба от 1 000 лева, която да заплати в полза на държавата.
Решението подлежи на обжалване или протест пред врачанския окръжен съд.
13.03.2018, 08:35 часа
2720 1
Коментари

?????????

13.03.2018, 10:10 часа
Тези дела завършват винаги в поза на държавата, а какво получават ограбените, битите, обидените, изглежда нищо?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha