Община Враца дава над 100 бона за разкрасяване на града с цветя и зеленина

Община Враца дава над 100 бона за разкрасяване на града с цветя и зеленина Община Враца обяви обществена поръчка за храсти и цветя за над 100 000 лева, научи BulNews.bg. На сайта на местната администрация е публикувано съобщение, че търсят кой да им достави декоративна растителност за нуждите на общинското предприятие „БКС“.
Прогнозната стойност на обществената поръчка е 100 000 лева без ДДС и 120 000 лева с ДДС. Търгът ще се проведе като публично състезание, посочват от администрацията на кмета Калин Каменов. Прогнозното количество цветя за пролетно и есенно зацветяване е 72 000 броя и 9 750 броя храсти и дървета.  
Срокът за изпълнение на обществената поръчка е до 36 месеца от подписването на договора или до изчерпване на стойността по договора. Класирането на офертите ще се извършва на база „оптимално съотношение качество/цена”.
В ценовото си предложение участниците следва оферират единични цени за всеки вид растителност и сборът от тях ще представлява предложената цена от участника. В нея трябва да се включват всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката в описания вид и обхват в техническата спецификация.
14.03.2018, 08:25 часа
1140 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha