БСП-Враца стартира подписка срещу сделката за ЧЕЗ

БСП-Враца стартира подписка срещу сделката за ЧЕЗ От днес във Враца стартира подписка срещу сделката за скандалната продажба на ЧЕЗ. В града подписката тече с пълна сила пред офиса на БСП в центъра на града, съобщават от партията.
Стотици граждани се включиха в нея още в първите минути от нейното стартиране. Предстои разкриването на още два пункта. Те ще бъдат позиционирани пред сградата на Пълномощничеството в ж.к. „Дъбника“ и пред „Бялата къща“ в ж.к. „Младост“.
„Това е еманацията на управлението на ГЕРБ, продължението на сделките за Дипломатическия клуб в Бояна, който бе закупен от младежи и редица други сделки.  Без яснота за реалния собственик и произхода на средствата се закупуват активи за десетки и стотици милиони“, категорични са от БСП. 
„И министърът и „Гинка“ са един параван, зад който се крият истинските интереси, свързани с правителството на Борисов!“, изрази позицията си по темата Областният лидер на БСП-Враца Иво Лилов. Той бе и един от първите подкрепили подписката срещу сделката за ЧЕЗ.
Събирането на подписи продължава в цялата страна. Те ще бъдат приложени към делото за разваляне на сделката с ЧЕЗ. До момента от БСП са подали 3 сигнала до Главния прокурор.
Юридически екип подготвя и мотивите, с които от левицата ще поискат разваляне на сделката и обявяването й за незаконосъобразна.
14.03.2018, 16:42 часа
1660 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha