14 областни дирекции на полицията прикривали тежки престъпления. Вижте кои са те

14 областни дирекции на полицията прикривали тежки престъпления. Вижте кои са те 14 областни дирекции на полицията в страната са прикривали сигнали за тежки престъпления. Това става ясно от съвместна проверка на ГДНП и „Инспектората“, научи "Фрог нюз". Оказва се, че сигналите били подавани от граждани. Жалбите им, обаче не са придвижвани според законоустановения ред. По тях не се е работило, нито пък  била уведомена прокуратурата, установила въпросната проверка. Предполага се, че по този начин ръководствата на въпросните структури са манипулира статистиката, така че всичко в региона да изглежда „цветя и рози“. От няколко години МВР-шефовете отчитат спад на регистрираните престъпления.
Данните за престъпленията са укривани в София-област, Стара Загора, Пазарджик, Ловеч, Велико Търново, Бургас, Варна, Видин, Монтана, Перник, Плевен, Силистра, Габрово и Търговище.
Абсурдното е, че от всички директори на прегрешили полицейски структури са поискали становища не само как да се справят с проблема, но и предложения за наказания. Твърди се, че най-засегнати ще бъдат началниците на районни управления. Припомняме ви, че те реално са на пряко подчинение на шефовете на ОДМВР-та и правят това, което те им кажат. На този етап скандалният доклад, за който "Фрог нюз" единствен писа, се пази в пълна тайна.
17.03.2018, 12:42 часа
23082 5
Коментари

Димитрова

19.03.2018, 22:11 часа
Да Русе липсва в този списък и сигурно е така, но страшното е, че бездействат и прикриват престъпниците следователите и прокурорите от Русе, както и тези от апелативна прокуратура Велико Търново, начело с бившия окръжен прокурор на Русе.

MitkoKovachev

18.03.2018, 15:41 часа
АЗ ОТ 10 Г.ПУБЛИКУВАМ ДАНННИ ЗА КРАЖБИ И ИНТЕРВЕНЦИЯ НА ЦИГАНИ, СЪДИИ И ПРОКУРОРИ, УКРИВАНИ ОТ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ.ПРЕСАТА СЕ ПРАВИ ЧЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВА.ИМАМ НАД 30 КРАЖБИ ДВЕ ОТ КОИТО СА НА ФИРМИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.ВЕЧЕ ДАЖЕ НЕ ИДВАТ НА ОГЛЕД.

Свети Петър

18.03.2018, 09:14 часа
А стига бе!? МВР- Враца не е в тази "престижна" класация ?!? Нашата област ще излезне най- чистата от помията ?!? Бреиии, целият див северозапад го има, само Враца не. Голямо БРАВО на господата Началници. Да живее стакмистиката и нейните създатели.

Който може да мисли

17.03.2018, 18:44 часа
Това означава само едно: Мафията е превзела държавата.

Добрева

17.03.2018, 13:32 часа
ВЪН ОТ СИСТЕМАТА НА МВР НА ВИНОВНИТЕ ЗА укриване на престъпленията в София-област, Стара Загора, Пазарджик, Ловеч, Велико Търново, Бургас, Варна, Видин, Монтана, Перник, Плевен, Силистра, Габрово и Търговище ! ВЕДНАГА И БЕЗ НИКАКВО КОЛЕБАНИЕ ! СЪД !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha