Само за мъже: 5 неща, които впечатляват най-силно жените

Само за мъже: 5 неща, които впечатляват най-силно жените Мъже, ако се чудите как най-успешно да привлечете вниманието на дамите, забравете за редовното потене в залата за фитнес и посещавайте банята поне два пъти дневно - ново проучване показва, че когато се оглеждат за партньор, жените се впечатляват първо от усмивката, а не от мускулестата фигура, пише в. "Дейли стар".
Допитването е осъществено във Великобритания сред близо 2200 представителки на нежния пол по поръчка на производителите на медицинския продукт Remescar. Целта е била да се установи какво най-силно привлича необвързаните жени, когато се заглеждат по потенциален партньор.
Внушителните 71% от участничките са поставили на първо място приятната усмивка.
Второто нещо, което забелязват 62% от дамите, е характерът на мъжа, и в частност дали той е добър човек, склонен да разговаря задушевно с тях, и също така дали е способен да ги разсмива.
Топ 5 на нещата, които най-силно впечатляват жените при първи контакт с потенциален партньор, включва още добре поддържаното тяло (61%), доброто отношение към семейството и близките (44%) и самоувереността (40%).
20.03.2018, 11:00 часа
1279 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha