Скръбна вест! Почина заместник областният управител на Видин /снимки/

Скръбна вест! Почина заместник областният управител на Видин /снимки/ Заместник областният управител на Видин Елка Георгиева е починала тази нощ, съобщават от видинската структура на ГЕРБ.
"Загубихме нашата Ели! Тази нощ почина областният ръководител на Жени ГЕРБ и заместник областен управител на Видин Елка Георгиева. Отиде си още един прекрасен човек. Лек и светъл да е пътят на душата ти, приятелко!", пише на фейсбук страницата на партията. 
Елка Георгиева влиза в екипа на областния управител Момчил Станков на мястото на Огнян Ценков, който е избран за кмет на Видин през 2015 година. Тя е била заместник областен управител на Видин и в периода 2009-2013 г.
Преди отново да заеме този пост, Георгиева оглавява отдел "Инспектиране и организационно методическа дейност" в Регионалния инспекторат по образованието. Била е помощник директор по административно - стопанска дейност в Професионална гимназия по туризъм "Михалаки Георгиев". Близо 30 години е преподавала история и география във видински училища. Има магистърска степен по "История и география и учител в средните училища" от Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий".
20.03.2018, 12:20 часа
6992 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha