​Топлоизолации от „Capo-build“ – гаранция за качество на изгодни цени

​Топлоизолации от „Capo-build“ – гаранция за качество на изгодни цени Ако искате да имате по-красив и енергоефективен дом, изберете услугите на врачанската „Capo-build“ ЕООД. Професионалисти с дългогодишен опит могат да променят тотално всяка сграда и да я превърнат от неугледна и студена в съвременно, уютно и модерно жилище. След работата на майсторите от „Capo-build“, домът ви ще отговаря и на високите стандарти за енергийна ефективност  със съвременна топлоизолация, и така ще спестите от високите сметки.
Фирмата извършва различни ремонтни дейности с цел подобряване на цялостния облик на сградите, сред които вътрешна и външна топло- и хидроизолация, подмяна на дограма, поставяне на гипсокартон и други. Всички услуги се извършват с материали със сертификат за качество. Клиентите могат да разчитат и на 5-годишна гаранция за перфектно свършена работа.
Врачанската фирма работи на територията на Северозапада от 13 години и е събрала стотици доволни клиенти. Всички служители са преминали обучителни курсове и са професионалисти в областта си. Те разполагат със собствено скеле и приключват работата си в уговорения срок.
Фирмата работи по желание и проект на клиента, като цените за външна топлоизолация варират от 33 лева на кв/м. до 50 лева на кв./м., в зависимост от избраните материали и сложността на изпълнението.
При въпроси не се колебайте да попитате на тел.: 0878 495 695 /Николай Тодоров/ или да видите някои от изпълнените поръчки на сайта на фирмата тук.
21.03.2018, 08:25 часа
4101 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha