От последните минути! Полиция, линейка и пожарна окупираха блок във Враца заради труп в апартамент /снимки/

От последните минути! Полиция, линейка и пожарна окупираха блок във Враца заради труп в апартамент /снимки/ Извънредна ситуация вдигна накрак службите във Враца, видя BulNews.bg. Спасителен екип на пожарната бе извикан, за да разбие вратата на самотно живеещ дядо, издъхнал в дома си.
Сцената се разигра преди минути във врачанския жилищен комплекс „Дъбника“. 72-годишен мъж, живеещ сам във вход „Б“ на блок №16, не е виждан да напуска дома си. Дядото е онкоболен, страда и от диабет. Близките му нямат връзка с него от 3 дни, като и телефонът му е изключен. Те подали сигнал в полицията, откъдето изпратили екипите огнеборци.
До разбиване на металната врата на жилището обаче не се стигнало. Близките извикали ключар, който отвори апартамента и пусна хората вътре. Там те се натъкнаха на безжизненото тяло на възрастния човек.
На мястото пристигна линейка, за да констатира смъртта на самотника, и полиция, за да документира случая. Дядото не е семеен и няма деца. В дома му са опечалените му брат и сестра. 
21.03.2018, 11:24 часа
14502 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha