Децата на „Първа атомна“ разгромиха „Торпедо“ /Борован/ на старта на „Футбол 9“

Децата на „Първа атомна“ разгромиха „Торпедо“ /Борован/ на старта на „Футбол 9“ Децата на „Първа атомна“ пометоха съперника си „Торпедо“ Борован в първия мач от първенството на Зона Враца „Футбол 9“.  След отлична игра, въпреки лошите атмосферни условия, момчетата на Станислав Йорданов наказаха борованчани на терена с категоричното 6:1. До резултата се стигна след реализиран от Ангел Димитров хеттрик, два гола на Илиян Илиев и едно безупречно попадение в противниковата врата от крака на Мартин Якимов.
„Хубава победа за нас на старта на първенството за "Футбол 9". Момчетата се раздадоха и съм много доволен с оглед на лошите атмосферни условия и проливния дъжд през цялото време на мача. Тренираме усърдно и се подготвяме за следващите срещи“, коментира треньорът на децата Станислав Йорданов.
Припомняме, че след четири победи и нито една загуба или равенство възпитаниците на Йорданов оглавиха крайното класиране във „Футбол 9“ след края на сезон 2017/2018 с актив от 12 точки и голова разлика 15-1, оставяйки след себе си ФК „Венци Искър“, ФК „Бутан“, които се наредиха трети в класирането, ФК „Любимец“ /Търнава/, ФК „Оряхово“ и борованския „Торпедо“, над които се наложиха категорично в първия мач от новия сезон.
Тази неделя във втория мач от първенството децата на „Първа атомна“ ще се изправят срещу ФК „Оряхово“ на стадиона в Искър.
21.03.2018, 12:50 часа
1699 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha